Okategoriserade

Fina fisken ……..

Jag älskar fisk

och att man kan tillaga den på många olika vis som tex kokt torsk med äggsås.

Men idag blev det kokt torsk med gräddsås som jag tillagade på fiskbuljongen och för att få den lite fylligare blandade jag i maizenamjöl, citronsaft, citronpeppar och gurkmeja.

 


Serveringsförslag

Bulgursallad med bönor, oliver och zuccini som jag varmt rekommenderar och för att piffa till det mera grönt som spenat och vindruvor

Pressad potatis och en blandsallad


Tillagning

Efter att fisken tinat lät jag den glida ner i en fiskbuljong för att sjuda ca 7 minuter och undertiden kokade jag upp grädden en kort stund och därefter smaksatte jag den med fiskbuljongen som nu tagit smak av den fina torskbiten. Efter att jag smakat av såsen så tillsatta jag även citronpeppar och gurkmeja för den fina fägens skull.

Önskar er en trevlig smaklig spis.

Alla vill vara nyttiga och det går även att vara nyttig med ekologiskt tillverkad johannesörtolja som dessutom är ren produkt.