Inlägg

Du behöver försäkring även när du är student

** Sponsrat inlägg i samarbete med Hemförsäkring Student **

Du behöver försäkring även när du är student

Alla behöver vi en hemförsäkring. Det är för att skydda dig om något skulle hända i din bostad. Om man studerar kanske man inte har så mycket pengar och en hemförsäkring är kanske inte det första man tänker på, men skulle något inträffa så kan det kosta mycket mer pengar för dig som står på bostaden, och du får inte den hjälp du behöver om du har en hemförsäkring.

Att sedan hitta en hemförsäkring som passar just dig kanske inte är det lättaste. På Hemförsäkringstudent.nu kan du få info om dom bästa hemförsäkringar för dig som är student. Där kan du få råd och tips på billiga och bra hemförsäkringar och vad du ska tänka på just för ditt behov.

Pris på försäkring

Priset för just din försäkring beror på var du bor, hur stor bostad du bor i och vad du behöver för försäkring där just du bor. Du kan tex ha larm på huset och bo fler i bostaden. Så bor ni fler i bostaden så blir försäkringen dyrare, men ni är ju också fler att dela på kostnaden.

På Hemförsäkringstudent.nu finns det tre bra försäkringar som dom rekommenderar med både bra priser och krav.

Vad ingår i en hemförsäkring

När du som ung bodde hemma har du säkert hört dina föräldrar prata om försäkringar, men nu när du flyttat hemifrån så måste du lära dig allt detta själv. Och då är frågan som du kanske har frågat dig – vad ingår i en hemförsäkring och vad är det du betalar för ?

Här följer några utav dom viktigaste bitarna som du ska se till att din hemförsäkring har ersättning för – det börjar brinna, vatten har läckt ut i hela bostaden, inbrott, du blir rånad utanför bostaden, eller om du blir sjuk på din resa. Mer info om allt detta finns på sidan.

Vem kan få en hemförsäkring för studenter ?

Alla studenter kan teckna en hemförsäkring, men om du inte uppfyller alla krav på försäkringen får du betala lite mer och inte till studentpris.

Dom kraven som kan finnas är att du måste studera på minst halvtid, studera vid högskola eller universitet, du får inte vara över 30 år, din bostad får inte vara större än 50 kvadratmeter och ni får högst bo 2 stycken i bostaden.

Det finns mycket mer info på sidan som. Är viktig och kan guida dig rätt.

hemförsäkring