Inlägg

Från fjällen till Uppsala och Stockholm

** Sponsrat inlägg i samarbete med Citysallad **

Jag letar ständigt på nätet efter nyttiga alternativ men tittar även på vem eller vilka som ligger bakom. I detta fall så hittade jag ett företag som heter Citysallad.

Magnus Wennman är en entreprenör som drev restauranger i fjällen och efter ett tag så funderade han på hur han skulle kunna starta något nytt och fräscht hemma i Uppsala. Snabbmat kom upp på hans meny och framförallt att sälja sallader. Detta var inte något uppsalaborna hade haft tillgång till tidigare. Företaget Citysallad såg sitt ljus 1997.

Till en början ville han rikta in sig mot företag och utmärka sig genom bra och nyttiga luncher till vettiga priser som han levererade med cykel. Enligt Magnus fick man bara en chans att bevisa att man kunde leverera rätt grejer, i rätt tid, till rätt plats. Och bra gick det! Citysallad växte snabbt och Magnus insåg att det var dags att öppna en salladsbar för besökande  lunchgäster. Idag finns det två Citysallads-barer i Uppsala, en på Skeppsbron i Stockholm och en i Solna. Marknadsförings-idén var enkel, nöjda kunder rekommenderade nya.

Det som jag tror gör Citysallad framgångsrika är att de erbjuder nyttiga och generösa sallader med brett urval och att de är flexibla i sin service. Lunchätare ser mer och mer åt det nyttiga hållet då hälsan hamnar mer i fokus och tillsammans med en högsta kvalitet på produkterna och en oslagbar service så har Citysallad hittat sin ständigt växande målgrupp.

Även fast du bara är en besökare/kund eller ett företag som vill ha catering och nyttiga sallader, så ser Magnus och Citysallad till att du blir mer än nöjd. Kvalitet och punktlighet är heligt för Citysallad.

För det handlar ju om att du/ni kommer tillbaka för den goda upplevelsens skull och någon ni kan lita på.

Besök och prova!