Inlägg

Tror du att du har någon allergi ?

Sponsrat inlägg i samarbete med GetTested

Just nu är det pollentider och du kanske tror att du har någon sorts allergi

Kliande ögon och rinnande näsa i dagens tider är inget som vi vill ha. Dom som inte känner dig tror kanske att du är sjuk och vill inte bli smittad. Men du kan ha någon sorts allergi.

Det som många gör är att stå ut under den här tiden. Men det finns faktiskt ett lätt sätt att ta reda på om du är allergisk. Och du behöver inte boka en läkartid.

Du kan gör din provtagning hemifrån. GetTested har flera olika test som du lätt beställer hem och du kan göra dom i lugn och ro.

Allergi och matintollerans

Om du tror att du är allergisk mot något men vet inte riktigt mot vad finns ett Allergi + Matintolerans Test som testar hela 78 olika ämnen. Både när det tex gäller mot björk, mat men också när det gäller djur såsom hund och katt tex.

Du ser alla ämnen som testas på GetTested’s sida.

Testet som du beställa kommer hem med ett test-kit med instruktioner. Du får också ett frankerat kuvert där du ska skicka tillbaka med ditt test.

Det enda du ska göra är att göra ett litet stick i ditt finger och trycka ut några bloddroppar i ett provrör. När GetTested’s labb sedan har fått ditt provrör analyseras det och du får ditt svar digitalt när det är klart.

Utförliga instruktioner finns på sidan med hur du gör detta stick och hur du lättast får ut bloddropparna om du tycker att det verkar svårt.

Hälsotester och vitaminer

GetTested har flera olika hälsotester som du lätt gör hemma. Inte bara för allergier utan också om du vill kontrollera ditt östrogen.

När du fått svar på dina test du gjort kanske du behöver tillföra vitaminer eller vitaminer. Dessa kan du beställa på sidan.

Om du inte riktigt vet vilka vitaminer du behöver eller om du vill ha råd om något så kan du chatta med personal på vardagarna eller via mail. Kostrådgivarna som finns hos GetTested är diplomerade inom både kost och idrottsnutrition.

Anpassning av en kostplan kan göras just för dig och dina behov och du får hjälp från början med ett anpassat kostschema. Eller varför inte få recept på nyttiga smoothie som du kan starta din dag med.

Titta in på sidan och se alla tester och tjänster som du kan få hjälp med.