Okategoriserade

KarantĂ€nhotell i Norge 🇳🇮

Ja hÀr sitter man nu för femte gÄngen i karantÀn i Norge i vÀntan pÄ att fÄ Äka pÄ jobb. Denna pandemi har verkligen inneburit prövningar man inte trodde  nÀr allt startade.

Men det gÀller att anvÀnda tiden till att fundera och planera för framtiden, vi har ju ett bröllop i september i Palma de Mallorca och det Àr förstÄs ett rent nöje och en stor glÀdje för oss men en hel del fix sÄklart.

NÀrmast efter jobb i Norge stÄr en reunion med min gamla klass frÄn grundskolan pÄ agendan.

Otroligt kul att trĂ€ffas efter alla dessa Ă„r. Vad hĂ€nde efter 1989, vad blev det av alla? Jag har lovat fixa maten och tillstĂ€llningen Ă€ger rum i den vackra trĂ€dgĂ„rden bakom det stora röda huset pĂ„ Torget i Åhus som min mamma Ă€ger. Tack lilla mamma för att vi fĂ„r vara dĂ€r ❀

NÀr jag nu om nÄgra dagar kliver ombord pÄ Hurtigruten, Àven kallad vÀrldens vackraste sjöresa sÄ Àr det ett nytt koncept som vÀntar och jag har ingen aning om hur det blir, men det Àr alltid spÀnnande med lite förÀndring. Det vore trist om allt var som det alltid varit. Jag lÀngtar efter att fÄ vara kreativ och skapande, det Àr lite av mitt kall hÀr i livet.

NÀsta veckas blogg kommer att vara fylld av bilder med vackra vyer och förföriska matrÀtter !

Stay safe/Cheflotta