Okategoriserade

Födelsedag och lyxigt skaldjursfat đŸ„°

DÄ har man snurrat 48 Är pÄ klotet jorden!
Hur snabbt har det gĂ„tt!!! Obeskrivligt fort. Minns ju det som hĂ€nde nĂ€r man var 6 bast och rymde frĂ„n dagis, flytten till tryggheten i Åhus. UppvĂ€xten i det smĂ„borgeliga samhĂ€llet som prĂ€glat ens vĂ€rderingar och Ă„sikter.
Viljan att komma nÄnstans och bli nÄgonting. Skapa sig ett liv med innehÄll och lycka.
Hur definierar vi lycka egentligen? Jag kan bli löjligt lycklig nĂ€r jag hamnar i ett kreativt tillstĂ„nd och fĂ„r  “till”det… oftast matmĂ€ssigt!

 

Skaldjur đŸ˜đŸ„° Jag Ă€lskar dessa krĂ€lande individer! Humrar, havskrĂ€ftor, rĂ€kor, krĂ€ftor, musslor! Sen har vi ostron! Denna afrodisiak fylld med zink, vitaminer och mineraler. Avnjuts med torr iskall champagne i gott sĂ€llskap med övriga lĂ€ckerheter. Det kĂ€nns nĂ€stan för bra att vara mĂ€nniska och fĂ„ ynnesten att sĂ€tta i sig dessa lĂ€ckerheter. Vi Ă€r lyckligt lottade! En saftig tĂ„rta med saltlakrits och hallon fick bli slutklĂ€mmen och smĂ€llkaramellen  pĂ„ min 48 Ă„rs dag. Vi försöker hĂ„lla igen och tappa nĂ„gra trivselkilon men det kommer alltid nĂ„gon fest eller födelsedag i vĂ€gen. PĂ„ mĂ„ndag kör vi…varje mĂ„ndag 😂 Det Ă€r lite synd om mĂ€nniskorna, som Strindberg sa! Men Ă€ndĂ„ inte nĂ€r vi fĂ„r ha det sĂ„ bra som vi fĂ„r nĂ€r vi lyxar till det. MĂ„ttlighet Ă€r ledordet. Ja ja, men nu Ă€r det ju sommar 😉 Njut av livet, det gĂ„r inte i repris ❀