Okategoriserade

Klassåterträff anno 1989 😍

Ingen vet egentligen hur en återträff med gamla klasskompisar man inte träffat sedan 1989 kommer att gestalta sig. Vilka är vi ens så många år senare, har vi något gemensamt? Kommer någon att spela över, spela fin, vara översittare?
Men herregud varför fundera eller oroa sig, det är bara att vara sig själv som i alla andra lägen.
Jag måste tillstå att vår klassåterträff blev en dundersuccé 😍😍😍
Vi var 31 st som gick ut från klass 9B på Sannaskolan i Åhus 1989, tyvärr finns tre av oss inte längre , en del hade förhinder och för andra kanske viljan inte riktigt fanns. Men vi 16 som sågs fick en fantastisk afton, riktigt glatt och trevligt!

Det var härligt att få höra om hur livet gestaltat sig och hur många barn som tillverkats. Till stor glädje verkar det gått bra för alla!
Äta skulle vi ju göra och eftersom jag har det som yrke så erbjöd jag mig att skapa en liten trevlig mingelbuffé.

Det serverades:

Laxpastrami med karamelliserad lökmajo, ostron med lök i champagnevinäger, toast Skagen med picklad lök, små pajer med ricotta, spenat och soltorkad tomat, grön tomatsoppa med yoghurtbollar och rostad bulgur, blåmusslor på peruanskt vis, goda ostar och härlig chark!

Njut och inspireras av bilderna, nästa vecka blir det grillat från mannens fina lantställe i vackra Hälsingland ❤️
/Cheflotta