Okategoriserade

Poolparty

Sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten

Grillfest vid poolen

Nu är hösten här, eller kanske till och med vintern. Det har kommit snö runtom på många ställen, men man kan ju drömma om sommaren redan nu. Trots att det är långt dit så brukar det gå ganska snabbt.

En pool

Vad jag har förstått så är hösten en bra tid att bygga sin pool. Då har hantverkarna oftat mer tid än på våren och då kan poolen vara klar att användas nästa år när sommaren kommer. Nu är hösten förbi och jag tror inte att man kan bygga en pool på vintern, Så ni som går i tankarna på pool satsa på att boka in poolbygget som ni ska göra till våren redan nu. Eller vänta till nästa höst om ni inte har bråttom med att få en pool.

Grillfest

Va härligt det vore att ha en stor grillfest. Bjuda in alla sina vänner och laga god mat. Att grilla hör verkligen till sommaren och om man har en pool så kan man ha en grillfest vid poolen. Det är lätt att förbereda mat till en grillfest. Antingen kan man göra någonting lätt som alla gillar, korv och hamburgare. I början på sommaren är det en bra idé, speciellt om det är mycket barn med.

I slutet på sommaren brukar många ha tröttnat på alla grillade burgarna och korven. Då skulle jag satsa på att göra olika grillspett. Grillspetten kan man variera i massor. Marinera kött och kyckling och varva med olika goda grönsaker. Det kan inte gå fel!

Ta hand om poolen

Om man har skaffat en pool är det viktigt att man tar hand om den. Utomlands är det vanligt att man har en egen poolskötare, men här i Sverige tror jag inte att det hör till vanligheterna.

Att skaffa sig en dammsugare till poolen är en bra idé. Då kan man hålla den ren och snygg under hela sommaren. På hösten måste man tänka på alla löv, då är det extra viktigt att tacka poolen när man inte använder den. Tänk också på att inte placera poolen precis vid träden, på det sättet slipper du mycket jobb med att ta bort skräp i poolen.

På vinter måste du vinterstänga pool, då ska du bland annat tömma poolen på vatten och skruva loss slangar med mera. Tänk på att kolla upp exakt vad du behöver göra för att din pool ska hålla sig fin över vintern och redo att användas nästa sommar.