Okategoriserade

The roaring twenties!

1920 talet Hollywoods så kallade guldålder då ljudfilmen slog igenom och filmstjärnor som Charlie Chaplin, Greta Garbo, Mary Pickford och John Barrymore hade sin storhetstid! 

Att leva i lyx och flärd blev på modet och flapper-stilen för kvinnor och dapper, i Jay Gatsbys fall även dandy-stilen, var helt riktig. Med flapper-stil menas kvinnor som vågade ta sig mer frihet än tidigare. Det var paljetter, fransar, pärlor, fjädrar och lindy hop, balboa, shag, swing och Charleston som gällde.
Ett underbart årtionde alltså!!!

Vill du uppleva 20 talet?

Då har du chansen för lördagen den 27/11 intar fantastiska Frank Martini’s “Party of the century” scenen på fina Hummelgrund i Öregrund. Ett fåtal biljetter finns kvar så surfa genast in på  https://www.hummelgrund.com/ och boka så ses vi där! Detta vill man inte missa. 

Jag har redan upplevt denna magnifika show en gång tidigare, vilket ös och vilka talanger säger jag bara! 

Vad kan man förvänta sig? 

God mat om du bokar dinner & show! Dansare, cirkusartister, showgirls, DJ och Sveriges bästa live-band. En show i   världsklass! 

Fakta om Hummelgrund

Öregrund skärgård och skönt häng – öppet året om. I den  mysiga villan med utsikt över Öregrunds skärgård hittar ni Hummelgrund. Där har dem skapat en krog som lever hela året, och där matglädje och upplevelser står i fokus. Deras Roslagsinspirerade meny samsas med konserter, gästspel med spännande kockar och så klart en massa matglädje.

Hummelgrund ligger på Hamngatan 18, Öregrund

It’s gonna be a blast 🥂💃🕺

/ Cheflotta