Okategoriserade

Viktigt att tänka på när du startar företag

Tänk på detta när du ska starta nytt företag med andra delägare

  1. Starta med någon om er personkemi går ihop. Det är det viktigaste i företagets själ att du känner att du kan nå din delägare när som helst. Du ska aldrig känna att du besvärar den du jobbar med. Se till att den personen alltid svarar i telefon när du ringer. Om inte personen svarar ska personen direkt skicka ett sms så att du känner att du alltid får feedback.
  2. Efter varje möte med utomstående företag bör du och din delägare alltid gå igenom vad ni har pratat om. Ni ska helt enkelt träffas före och efter varje möte tillsammans. Har din delägare aldrig tid att sitta ner med dig efter era möten så är det på tiden att ni inte fortsätter ert företag tillsammans.
  3. Ni ska träffas minst en gång i veckan. Om ni bor långt i från varandra bör ni avsätta telefontid varje vecka och konversera varje dag på Facebook. Ingen kan vara så upptagen att de inte har tid att kommunicera. Ingen ska bete sig som om de jobbade i Pentagon.
  4. Vad du än gör ljug aldrig för varandra. Det tar flera år att bygga upp ett förtroende och endast en sekund att rasera det.
  5. Alla delägare måste vilja samma sak. Ni ska aldrig dölja något för varandra i det gemensamma företaget. Nu har jag mött på 3 olika personer som inte har velat ge mig uppgifter till andra personer de har träffat. Detta för mig är den värsta sorten av oärlighet.