Okategoriserade

Nu är det vår!

Vår och påsk i antågande!

Då har april månad anlänt och visst känns allting  lite lättare, dagarna blir längre och kvällarna blir ljusare. Naturen börjar förbereda sig för det underbara som komma skall, sommaren!

Lika efterlängtad varje gång men lite för kort för mitt tycke. Det gäller att njuta så mycket man kan för att klara nästa långa vinter.

Det är lite märkligt hur saker förändras med tiden. När jag var yngre älskade jag snö och skidåkning, numera vill jag bara ha vår och sommar.

Som jag ser framemot alla härliga primörer vi har förmånen att njuta av. Sparris, rabarber, jordgubbar, nypotatis, fläder, smultron med mera. Tänk vad vår fantastiska natur ger till oss. Den ska vi vara rädda om. Alla vackra blommor som lyser upp med sin färgprakt och skänker glädje.

Jag tänker att det är viktigt att stanna upp lite då och då, ta ett djupt andetag och vara tacksam för allt det vackra livet faktiskt ger.

Plötsligt kan det vara försent…

Jag skänker en extra tanke på dem jag känt och fått förmånen att hänga med som tyvärr inte är i bland oss mer. Vänner som gått bort allt för tidigt. I bland finns det ingen rättvisa. Det gäller att leva livet fullt ut och inte skjuta upp saker till morgondagen. Men det är jag generellt ganska bra på. Får jag en idé är jag snabb att verkställa den. Kommer lusten till mig att göra något kul så bokar jag det direkt. Inte som Fritiof Nilsson piraten som hade för vana att skjuta upp allting till morgondagen. Så jobbar inte jag helt enkelt. För att livet lärt mig att ingenting är för givet eller evigt.

Så snälla kära medmänniskor, lev livet och gör allt ni har lust med.

Livet är underbart och det ska levas!!!

Kram Cheflotta