Inlägg

Ett mingel med nära och kära

Ett mingel med nära och kära

Lätt att stoppa i munnen

Att ha ett mingel med nära och kära innebär mer planering än vad man tror. Man vill ju inte bara bjudna på bubbel utan vill också att gästerna ska få något till. Något som gästerna kan ta i handen och lätt kan stoppa i munnen. Det låter enkelt, men att se till så att alla gäster blir nöjda kan det behövas flera olika smaker och det kan vara lite småpyssel. Vad passar till vad och hur många ska man göra?!

Ett mingel med nära och kära

För att du ska slippa tänka på vad och hur mycket du ska göra till dina gäster kan du anlita cateringfirma.se. Dom har inte bara catering i Stockholm utan i flera städer i landet. Från Gävle ner till Karlskrona. Självklart gör dom inte bara småplock eller snittar till dina gäster utan också bufféer, luncher, fikabröd och smörgåsar. Och nu vid jultider också julbord.

Ett mingel med nära och kära

På vissa städer finns det både serveringspersonal som du kan anlita vid din cateringbeställning. Vad som dom olika städerna har att erbjuda finns både på deras sida, men du kan också ringa cateringfirman.se och höra efter vad du kan få hjälp med. Och vilka menyer och buffé som finns att tillgå går att beställa efter färdiga eller så gör du en egen efter dina önskemål. Du kanske både vill blanda något traditionellt men också ha både vegetariskt och veganskt. Och det är viktigt att du talar om ifall det finns allergier eller intoleranser.

Både små och stora sällskap

Många tror att man måste vara väldigt många för att få beställa från catering. Men cateringfirman.se tar emot beställningar både för små och stora sällskap. Efter ett mingel med nära och köra kanske du vill bjuda på en enkel sallad eller en middags buffé. Eller du kanske inte riktigt vet vad som passar bäst för ditt sällskap. Du kan få hjälp och råd av erfaren personal när du ringer och berättar vad du vill och ska göra. Det kanske inte är en självklar sak att ha ett mingel på din arbetsplats eller lokal med det ni ska fira. Utan det kanske passar bättre med en sittning med mat, kaffe och en tårta från Vivels bageri.

Vad du än beställer så är allt gjort i högskolerestaurangerna och levereras till dig färdigt att ställa på borden. I vissa städer finns det serveringspersonal du kan boka upp beroende på hur många ni är i sällskapet.