Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Karantänhotell i Norge 🇳🇴

Ja här sitter man nu för femte gången i karantän i Norge i väntan på att få åka på jobb. Denna pandemi har verkligen inneburit prövningar man inte trodde  när allt startade.

Men det gäller att använda tiden till att fundera och planera för framtiden, vi har ju ett bröllop i september i Palma de Mallorca och det är förstås ett rent nöje och en stor glädje för oss men en hel del fix såklart.

Närmast efter jobb i Norge står en reunion med min gamla klass från grundskolan på agendan.

Otroligt kul att träffas efter alla dessa år. Vad hände efter 1989, vad blev det av alla? Jag har lovat fixa maten och tillställningen äger rum i den vackra trädgården bakom det stora röda huset på Torget i Åhus som min mamma äger. Tack lilla mamma för att vi får vara där ❤️

När jag nu om några dagar kliver ombord på Hurtigruten, även kallad världens vackraste sjöresa så är det ett nytt koncept som väntar och jag har ingen aning om hur det blir, men det är alltid spännande med lite förändring. Det vore trist om allt var som det alltid varit. Jag längtar efter att få vara kreativ och skapande, det är lite av mitt kall här i livet.

Nästa veckas blogg kommer att vara fylld av bilder med vackra vyer och förföriska maträtter !

Stay safe/Cheflotta

Lämna ett svar