Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Födelsedag och lyxigt skaldjursfat 🥰

Då har man snurrat 48 år på klotet jorden!
Hur snabbt har det gått!!! Obeskrivligt fort. Minns ju det som hände när man var 6 bast och rymde från dagis, flytten till tryggheten i Åhus. Uppväxten i det småborgeliga samhället som präglat ens värderingar och åsikter.
Viljan att komma nånstans och bli någonting. Skapa sig ett liv med innehåll och lycka.
Hur definierar vi lycka egentligen? Jag kan bli löjligt lycklig när jag hamnar i ett kreativt tillstånd och får  “till”det… oftast matmässigt!

 

Skaldjur 😍🥰 Jag älskar dessa krälande individer! Humrar, havskräftor, räkor, kräftor, musslor! Sen har vi ostron! Denna afrodisiak fylld med zink, vitaminer och mineraler. Avnjuts med torr iskall champagne i gott sällskap med övriga läckerheter. Det känns nästan för bra att vara människa och få ynnesten att sätta i sig dessa läckerheter. Vi är lyckligt lottade! En saftig tårta med saltlakrits och hallon fick bli slutklämmen och smällkaramellen  på min 48 års dag. Vi försöker hålla igen och tappa några trivselkilon men det kommer alltid någon fest eller födelsedag i vägen. På måndag kör vi…varje måndag 😂 Det är lite synd om människorna, som Strindberg sa! Men ändå inte när vi får ha det så bra som vi får när vi lyxar till det. Måttlighet är ledordet. Ja ja, men nu är det ju sommar 😉 Njut av livet, det går inte i repris ❤️

Lämna ett svar

Till startsidan