Okategoriserade

Kan man bo i en båt dvs bostad?

Ja man kan bo i en båt om man vill för då kan man även resa runt hela Sverige.

Det är också ett billigare sätt att både resa och bo genom att använda sin båt på heltid. På detta sätt kan du även bjuda in till olika event om du tex har ett varumärke du vill presentera för andra människor. Tröttnar du på att bo i din båt kan du anlita mäklare för att hitta en vanlig bostad som står fast på samma ställe. En bostad som alla andra helt enkelt. Sedan är det upp till dig om det ska vara gammal sekelskiftslägenhet eller om det ska vara helt nybyggt från detta år.

Många människor i dag vill gärna ha nybyggd för då kan man också välja vitvaror i lägenheten som diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Detta är något man har börjat med i nya lägenheter och då får man också betala extra så klart för att få dessa varor. Ofta är det Elgiganten som bär ut nya vitvaror som tex kylskåp. De bär även ut ugn om du behöver det.

Hur skulle du vilja bo i ett gammal hus eller en som är nybyggd? Det är så olika hur vi människor väljer att bo beroende på var vi befinner oss i livet.