Jag älskar fisk
och att man kan tillaga den på många olika vis som till exempel kokt torsk med äggsås.
Men idag blev det kokt torsk med gräddsås som jag tillagade på fiskbuljongen och för att få den lite fylligare blandade jag i maizenamjöl, citronsaft, citronpeppar och gurkmeja.
Serveringsförslag
Bulgursallad med bönor, oliver och zucchini som jag varmt rekommenderar och för att piffa till det mera grönt som spenat och vindruvor
Pressad potatis och en blandsallad
Tillagning
Efter att fisken tinat lät jag den glida ner i en fiskbuljong för att sjuda ca 7 minuter och under tiden kokade jag upp grädden en kort stund och därefter smaksatte jag den med fiskbuljongen som nu tagit smak av den fina torskbitar. Efter att jag smakat av såsen så tillsatte jag även citronpeppar och gurkmeja för den fina färgen.
Önskar er en trevlig smaklig spis.
Alla vill vara nyttiga och det går även att vara nyttig med ekologiskt tillverkad johannesörtolja som dessutom är ren produkt.