Hur gör du?

Hur mycket leksaker och kläder ska man egentligen spara när man flyttar? Det är alltid lika svårt. Men det gäller ju egentligen allt och inte bara leksaker utan också alla dom där “onödiga” sakerna som man sparar. Saker som man ställer upp på hyllor eller lägger ner i kartonger för att spara. Det är vid en flytt som man ska passa på att kasta saker som är sönder eller saker och möbler som man egentligen kan ge bort. För när man flyttar så vill man ju bara ta med sig det man behöver och det man vill ha kvar. Och då kan man få hjälp av en flyttfirma. Inte kanske att spara utan för att flytta saker till den nya bostaden.

Få hjälp av en flyttfirma

Den vasen du fått av en faster eller moster som din släkt har haft i arv kanske du inte vill kasta. Den vill att du ska fortsätta gå i arv till dina barn. Och då blir du extra försiktig. Hur mycket omslagspapper ska du köpa? Hur ska du slå in och förpacka den så att den inte går sönder? Men du behöver faktiskt inte tänka på något utav det där för Excellent Moving kan hjälpa dig med allt. De vet hur allt går till från början till slut.

 

Vad kan en flyttfirma hjälpa dig med

Det du egentligen behöver göra inför en flytt är att bestämma ett datum och titta över vad som ska packas och slängas. För det som ska slängas kan du också få hjälp med. Du slipper hyra en släpvagn, bära tunga möbler och åka iväg till en återvinningscentral. Excellent Moving tänker på miljön och ser till att allt du vill kasta hamnar på rätt ställe.

När det gäller allt annat som ska flyttas till din nya bostad kan du antingen packa ner själv i kartonger andra lådor. Blir det övermäktigt när du sedan öppnar alla skåp i till exempel ditt kök och hur du ska packa det kan du begära den hjälpen. Då blir allt paketerat rätt för att inte gå sönder och kartongerna blir inte heller för tunga. Man har en tendens att packa ner för mycket i en kartong. För när man lyfter kartongen när den är full så är den mycket tyngre än man trott. Böcker är till exempel mycket tunga.

Excellent Moving

På Excellent Movings sida kan du skriva i varifrån du ska flytta och vad det är för sorts hus. Sen skriver du i vart du ska flytta och vad du vill ha för hjälp. Sen får du en offert som du kan titta igenom. Och det du inte ska glömma är att du kan dra av hälften av kostnaden genom RUT-avdrag. Det är ju inte ofta man flyttar och att göra allt själv kan vara en omöjlighet ibland. Packas tar längre tid än man tror, men sen ska man också se till att alla kan hjälpa till på samma dag. Sen finns det också en sista tråkig sak och det är flyttstädningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *